Kako se učlaniti
4 posters
Stranica 1/1
Kako se učlaniti
Pozdrav, radio sam test u Banaj Luci 24.05.2011. i ispunio sam uslov za učlanjenje u MENS-u, može li mi neko detaljnije objasniti šta dalje, poslao sam mail na one dvije adrese iz zaglavlja obavještenja, javio mi se Siniša, ako neko ima detaljnija upustva neka postavi (žiro račun i.t.d.) dobija li se neka članska karta i slično.
Rade Tešić- Broj komentara : 2
Mjesto : Šipovo
Re: Kako se učlaniti
Informacije potrebne za uplatu članarine nalaze se u odjeljku Foruma "Obavještenja", a svaki punopravni član dobija člansku karticu za tekuću godinu, bilten u elektronskoj formi, te pravo učešća u svim aktivnostima koje Mensa BiH organizuje. Mensa je po svojoj definiciji društvo jednakih, a mi se nadamo da će novi članovi sa svojim idejama i inicijativama unijeti bitno osvježenje u naše aktivnosti.
Srdačan pozdrav i dobro došli!
Srdačan pozdrav i dobro došli!
Maja Gribajčević- Broj komentara : 24
Re: Kako se učlaniti
Sve sam odradio u vezi članarine (uplatio članarinu po upustvu itd.) hoće li mi stići članska karta, koga kontaktaktirati za to. Pozdrav
Rade Tešić- Broj komentara : 2
Mjesto : Šipovo
da li ste se učlanili i dobili karticu??
Rade Tešić (citat):Sve sam odradio u vezi članarine (uplatio članarinu po upustvu itd.) hoće li mi stići članska karta, koga kontaktaktirati za to. Pozdrav
tango- Broj komentara : 2
Javi se neko!
tango (citat):Rade Tešić (citat):Sve sam odradio u vezi članarine (uplatio članarinu po upustvu itd.) hoće li mi stići članska karta, koga kontaktaktirati za to. Pozdrav
Da li iko odgovara na pitanja na ovom forumu i može li se ikako doći do članske karte?
Mirko Milošević- Broj komentara : 1
Stranica 1/1